Står ni som Alla Rörmokare ansvariga i en affärsöverenskommelse mellan rörmokare och beställare?

Nej. Alla Rörmokare primära funktion är att leverera en förmedlingstjänst som för samman användare med vvs-företag. Det innebär att Alla Rörmokare eller Smartproduktion Sverige AB (som driver hemsidan) är inte del eller juridisk part i de affärsöverenskommelser som ingås mellan beställare och rörmokare.

Redaktör på Alla Rörmokare
2021-12-17 : 14:09

Utförligt svar på frågan "Står ni som Alla Rörmokare ansvariga i en affärsöverenskommelse mellan rörmokare och beställare?"


Alla Rörmokare primära funktion är att leverera en förmedlingstjänst som för samman användare med vvs-företag. Det innebär att Alla Rörmokare eller Smartproduktion Sverige AB (som driver hemsidan) är inte del eller juridisk part i de affärsöverenskommelser som ingås mellan beställare och rörmokare. 

Vid eventuella tvister som kan uppstå mellan beställare och vvs-företag, t.ex. missförstånd i offert, skada, tvister gällande arbetet eller utebliven betalning har inte Alla Rörmokare eller Smartproduktion Sverige AB något ansvar.

Vid omständigheter som kan härledas till Alla Rörmokare, exempelvis felaktiga uppgifter eller bristfälligt utfört arbete har användare ingen rätt att kräva Smartproduktion Sverige AB på ersättning för ekonomisk eller annan skada.


Är du redo att anlita en rörmokare?

Alla Rörmokare hjälper dig hitta duktiga Rörmokare, erhålla uppdaterad
information och guider – helt gratis!

Varför använda Alla Rörmokare?

Fokus på rörmokare & vvs-företag

Alla Rörmokare har samlat alla rörmokare på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt rörmokare för dina behov.

Vi har samlat alla vvs-företag på ett och samma ställe

Vi har samlat alla vvs-företag på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt rörmokare för dina behov.

Alltid kostnadsfritt med Alla Rörmokare

Du kan räkna med att få en kostnadsfri offert från alla vvs-företag som finns på Alla Rörmokare.