Vilka vvs-företag på vvs-företag får ta del av min förfrågan?

Om du själv har valt ut vilka vvs-företag du önskar ska motta din förfrågan är det enbart dessa som får ta del av dina uppgifter och förfrågningsunderlag. I andra fall kan våra experter på Alla Rörmokare hjälpa dig genom att matcha ditt önskemål och behov med lämpliga rörmokare. Det är du som bestämmer. Läs vårt utförliga svar för att se dina tre alternativ.

Redaktör på Alla Rörmokare
2021-12-17 : 09:32

Utförligt svar på frågan "Vilka vvs-företag på vvs-företag får ta del av min förfrågan? "


Det är helt upp till dig vilka vvs-företag som får ta del av dina uppgifter och förfrågningsunderlag. Nedan är tre olika alternativ som finns här på Alla Rörmokare

  1. VVS-företag valda av dig
    Om du själv har valt ut vilka vvs-företag du önskar ska motta din förfrågan är det enbart dessa som får ta del av dina uppgifter och förfrågningsunderlag.
  2. Du väljer - vi kompletterar förfrågan
    Har du i samband med att du skicka in offertförfrågan klickat i rutan "Ja, Alla Rörmokare får gärna lägga till ytterligare lämpliga vvs-företag i min förfrågan!" kan våra experter Alla Rörmokare även välja ut vvs-företag som vi anser lämpliga för att motta din förfrågan - utifrån behov och önskemål.
  3. Vi på Alla Rörmokare matchar vvs-företag åt dig
    Har du enbart skickat in en förfrågan utan att själv välja ut vvs-företag, väljer våra experter på Alla Rörmokare ut upp till fem företag som vi tycker är lämpliga efter ditt behov och önskemål.
Tips: Du kan se exakt vilka vvs-företag som mottagit din förfrågan genom att logga in med din användare! Där kan du även se status , recensera rörmokare och mycket mer.

Är du redo att anlita en rörmokare?

Alla Rörmokare hjälper dig hitta duktiga Rörmokare, erhålla uppdaterad
information och guider – helt gratis!

Varför använda Alla Rörmokare?

Fokus på rörmokare & vvs-företag

Alla Rörmokare har samlat alla rörmokare på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt rörmokare för dina behov.

Vi har samlat alla vvs-företag på ett och samma ställe

Vi har samlat alla vvs-företag på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt rörmokare för dina behov.

Alltid kostnadsfritt med Alla Rörmokare

Du kan räkna med att få en kostnadsfri offert från alla vvs-företag som finns på Alla Rörmokare.