Så här lyckas ni på Alla Rörmokare

För oss på Alla Rörmokare är det viktigt att alla vvs-företag ska ha samma möjlighet att lyckas på hemsidan. Därför har vi valt att arbeta med framgång i form av optimeringspoäng. Desto högre poäng - desto bättre blir resultatet på Alla Rörmokare. Det är givetvis många olika faktorer som påverkar företagens poäng, men kortfattat ligger en utförlig, väl uppdaterad och informationsrik företagsprofil till grunden för alla företag som blir framgångsrika på Alla Rörmokare. Läs vårt utförliga svar på frågan för bra tips och trix ni som vvs-företag kan använda!

Redaktör på Alla Rörmokare
2021-12-10 : 17:50

Utförligt svar på frågan "Så här lyckas ni på Alla Rörmokare"

Vad roligt att ni vill bli ett av våra framgångsrika vvs-företag på Alla Rörmokare! Nedan går vi igenom några punkter som kan hjälpa till att öka era optimeringspoäng.

Alla punkter kan ni justera/lägga till inne i ert företags kontrollpanel här på Alla Rörmokare.

 1. Verifiera ert företag på Alla Rörmokare 
  Om ni inte redan har en verifierad företagsprofil kopplad till ett användarkonto är detta det absolut första ni bör göra.
 2. Kontaktinformation + fakta om företaget 
  Se till att ha all kontaktinformation ifylld - nummer, mailadress, adress osv. Fyll även i hur många anställda ni har, när ni grundades, en kort beskrivning om företaget och annan företagsspecifik information.
 3. Många filter
  Vi använder filter för att underlätta för besökaren att hitta vad hen efterfrågar, samt för att ni med enkla knapptryck ska ha möjlighet att visa upp information om er som företag. Nedan är olika filterkategorier ni bör klicka i information inom:

  - Arbetsområde
  - Pris
  - Tjänster
  - Produkter/Material
  - Certifikat
  - Samarbeten
  - Språk

  Se till att ha maxat antalet filter som passar för ert företag. Vi har vissa begränsningar för de vvs-företag som är gratisanvändare på Alla Rörmokare, men vill ni lägga till fler filter går det smidigt att ordna genom att bli premiumanvändare för endast 3995kr per år.
 4. Mycket bilder
  Mycket bilder ökar era optimeringspoäng men ger även besökare en bra bild av er som vvs-företag. Företag med mycket bilder tenderar att få fler förfrågningar.

  Ni lägger enkelt in bilder i er kontrollpanel under fliken "bilder", och kan ändra ordningen på bildflödet genom att dra runt dem.
 5. Samla omdömen
  Se till att samla omdömen på Alla Rörmokare. I er kontrollpanel under "fliken "startsida" finns en smidig länk att skicka till kunder.
 6. Sociala medier 
  Har ni sociala medier? Se då till att lägga in dem! 
 7. Länka till er profil på Alla Rörmokare från er egen hemsida 
  Vill ni ha hjälp med detta kan ni kontakta oss på 070 681 52 22, så kan vi bistå med hjälp.

Har ni genomfört och vidare hela tiden uppdaterar ovan steg har ni alla förutsättningar för att bli ett framgångsrikt rörmokare på Alla Rörmokare! 

Ni ser utvecklingen av era optimeringspoäng i kontrollpanelen under inställningar.

Är det något som strular, får ni inte det resultatet ni önskar eller blir företagsprofilen inte som ni önskat? Då är ni givetvis alltid välkomna att kontakta oss på 070 681 52 22 eller info@smartproduktion.se - så hjälper vi er!

Är du redo att anlita en rörmokare?

Alla Rörmokare hjälper dig hitta duktiga Rörmokare, erhålla uppdaterad
information och guider – helt gratis!

Varför använda Alla Rörmokare?

Fokus på rörmokare & vvs-företag

Alla Rörmokare har samlat alla rörmokare på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt rörmokare för dina behov.

Vi har samlat alla vvs-företag på ett och samma ställe

Vi har samlat alla vvs-företag på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt rörmokare för dina behov.

Alltid kostnadsfritt med Alla Rörmokare

Du kan räkna med att få en kostnadsfri offert från alla vvs-företag som finns på Alla Rörmokare.